Betegségek
Könnyebb találni sok embert, akik elég bölcsek ahhoz, hogy felfedezzék az igazságot, mint egyet, aki elég rettenthetetlen ahhoz, hogy mindenféle szembenállás ellenére is kiálljon érte.
 

Egyesek csodadoktornak tartották, mások sarlatánnak.


A gyógyulások, amelyek ő általa hatottak, emberek millióit rázta meg.
Bibliai jelenetek játszódtak le: a bénák ismét jártak, a vakok újra láttak és a süketek újra hallottak.
1959-ben halt meg, de szavai: "Nincs gyógyíthatalan betegség, Isten a legnagyobb orvos" ezt az orvosilag dokumentált gyógyulások mind a mai napig bízonyítják.

A csodák továbbra is történnek, a mai időkben is emberek ezrei élhetnek meg gyógyulásokat, és segítségeket tanítása által.
Bruno Gröning: "Mindenki saját maga orvosa lesz, bízzál és higgyél, segít és gyógyít az isteni erő."
Bruno Gröning működésének csúcspontját akkor érte el, amikor 1949 szeptemberében kb. 30 000 ember áramlott a rosenheimi Traberhofba, München közelében.
Egy korabeli tanú a következőképpen számolt be:
"Nappalok és éjszakák múltak el az 1949. szeptember 9-i nagy tömeges gyógyulások előtt – Bruno Gröning saját maga ebben az időben Észak-Németországban volt úton – amikor a várakozók között az első távgyógyulások bekövetkeztek.

Az események lenyűgöző benyomása alatt a betegek körében lassan változás állt be. Szemeik előtt egy olyan erő hatása bontakozott ki, amire

még semmiféle emberi magyarázat nem volt, és ez az erő segítséget adott ott, ahol egy ember sem tudott volna segíteni.
Majdnem egy óra hosszat állt hallgatva az imádkozó tömeg előtt, szenvedésüket magába felvéve és feldolgozva. Mialatt azután a feloldó szavakat mondta Istenről, az Atyáról, minden ember orvosáról, egyenesen bibliai jelenetek váltak valósággá.

Betegek emelkedtek fel a hordágyakról, sánták dobták el mankóikat és tudtak járni, egy vak leány látott, hangos köszönetnyilvánítások tájékoztattak mind újabb gyógyulásokról, amelyekből csak egy rész látható kívülről. Még két hónappal később és még hosszú ideig váltak ismertté újabb gyógyulások, melyek ezen a napon mentek végbe vagy kezdődtek el."
Elérhetőség:
Tel: 06/30 209-6000