Szentelések
Aki hisz énbennem,
ha meghal is él,
és aki él, és hisz énbennem,
az nem hal meg soha.
 


Szenteltvíz készítése,
Szentelések és áldások!

Egykoron bőségesen elegendő volt a szavakkal a szentelt olajokkal, majd később az elkészített szenteltvízzel való gyógyítás. Ne kételkedj, mert ha nem így lett volna, mondom néked nem lennél e földön és nem hallgathatnád hitetlenkedve a szavaimat.
A hitüket vesztett emberek, kik elfordultak Istentől, soraikból neveztek ki és vérteztek fel „Isteni tudással” és hatalommal embereket, akiknek aztán az orvos nevet adták és kezükbe a saját életüket helyezték.


Anno elegendő volt a hit, és néhány szó a gyógyuláshoz:                
Jób 13:4 „Mert ti hazugságnak mesterei vagytok, és mindnyájan haszontalan orvosok”
János 11:25 Jézus szavaival élve: „Én vagyok a feltámadás és az élet: aki hisz én bennem, ha meghal is, él; És a ki csak él és hisz én bennem, soha meg nem hal.”

 

Gondolj csak az ördögűzésre. A mai napig semmilyen gyógyszerrel, vagy egészségügyi hókuszpókusszal nem tudjuk kivenni a megszállt emberből a démont, „csak” hittel, szavakkal, kenettel és szenteltvízzel.


A szenteltvíz készítése a régi időkben, mondjuk az én gyermekkoromban, mondhatni „rutin” feladat volt az idősebb korosztálynak.
Mai korunkban már alig-alig tudják, hogyan is kell ezt elkészíteni, azt hiszik, hogy csak papok, vagy egyházi személyek képesek rá. Úgy gondoltam, leírom mi kell hozzá és miképp kérjük meg Isten áldását a vízre, hogy az szentségessé váljon, és a továbbiakban a hasznunkra legyen.

Első lépés, hogy vegyünk sót. Igazi sót, majd azt áldjuk meg.
Végy 3 csipet sót, és azt tedd egy ostyára (papírlapra) majd emeld fel és áldd meg azt.
Az áldásoknál és könyörgéseknél nem baj, ha nem tudod kívülről a szöveget, azért írom le, hogy fel tudd olvasni. Tedd előtérbe a hited, miközben csinálod és arra gondolj amit mondasz, ne kalandozzanak el gondolataid.


Csak akkor várhatsz segítséget, ha te magad is segítesz másokon!
 

látogató
van jelenleg
a weblapon.
Elérhetőség:
Tel: 06/30 209-6000
Masszőr képzés, masszázs oktatás egész évben!