Krémek

Az igazságot
a sablonokon túl leled meg.

 


Alakformáló masszázstej a paprika erejével
Rendszeres használatával újraépíti az elfáradt, elöregedett bőrt, kitisztítja az ereket és a nyirok rendszert. A paprika eszenciaolaj orvosilag bizonyítottan segít a kötőszövetben lerakódott zsír oldásában, elszállításában. Tehát kiemelnénk különleges zsírégető, ezáltal fogyasztó hatását. Eredményes az aknék begyógyításában. A bőr feszesítésében, ránckezelésben, cellulit kezelésben egyedülálló. Striák összehúzásában, az élettelen, savós bőr gyógyításában az első helyen számon tartott gyógynövény, de megemlítjük jó tulajdonságait a reuma és az érszűkület kezelésében is.

Universális masszázstej
Bármely másik Rekongem termékkel keverve hatóanyagaik összeadódnak, ezáltal lágyabb, hígabb emulziót kapunk. Alkalmas rövid, vagy hosszú ideig tartó masszázsra és önmasszázsra. Megfelelő összetevői és speciális illata révén frissesség, könnyedség és kiegyensúlyozottság érzetét kelti.

Masszázstej kámforral és eukaliptusszal
Használható fájdalom, fáradtság, valamint megerőltetés ellen. Kámfor és eukaliptuszolaj tartalma nagyon jó hatással van a mozgásszervek megnyugtatására, alkalmas masszázsra és önmasszázsra. Gyorsan megszűnteti a fáradságérzetet, a feszültséget.

Masszázstej Levendulával
Használható fájdalom, fáradtság, valamint megerőltetés ellen. Kámfor és eukaliptuszolaj tartalma nagyon jó hatással van a mozgásszervek megnyugtatására, alkalmas masszázsra és önmasszázsra. Gyorsan megszűnteti a fáradságérzetet, a feszültséget.Elérhetőség:
Tel: 06/30 209-6000