Élelmiszer

Mindent legyőztem, felismertem mindent. Lepergett rólam a világ hatalma. Elhagytam mindent, el az élet szomját, segítő nélkül, a saját erőmből.

 


Csirkeporc vagy marhaporc, azaz építsd újra a porcokat a testedben!


Az emberek, akiken az orvosok már semmilyen egyéb módon nem tudnak segíteni, izületi gyulladásaikkal, melyek főként porckopások miatt jönnek létre, a következő kezelést írtam elő: minden reggel és este egy nagy púpozott teáskanál aprított csirkeporcot, folyadékban elkeverve igyanak meg. 
A tapasztalatok szerint, 15-20 nap után minden fájdalom és gyulladás elmúlik, majd fokozatosan terhelve a beteget, három hónap elteltével teljesen helyreállnak az ízületek funkciói.


 

A kúra leteltével (3 hónap után) ne hagyjuk abba a kezelést, további egy hónapig minden reggel egy pohár folyadékban feloldva (egy kanállal) még igyunk meg. Minden évben ezt követően egy hónapig kúraszerűen táplálék kiegészítőként fogyasszuk!
Lehet kapni csirkeporcot por alakban a gyógyszertárakban, illetve marhaporcot is por alakban nem kell a kapszulás termék, csak akkor, ha nincs más!

A csirkeporc a tapasztalatom szerint jobb, mint a marhaporc, tehát inkább azt vegyük.
Külföldön, noxigelon néven ismert a marhaporc készítmény (gyógyszer), ha nincs más, akkor abból rendelj!
Ha nem marad más, választás vegyünk csirkelábat és együk azt, több mint a semmi, de számoljunk azzal, hogy lassabb a gyógyulási folyamat, (kevés rajta a porc illetve sokat kell megenni) főleg, ha nem szereti valaki.

Azok akik csirkét tartanak, nagyon ajánlom, hogy ne dobják ki a porcokat, hanem egyék meg, mert csak jót tesznek a szervezetükkel! Adják gyermekeiknek, unokáiknak is, és szoktassák rá őket a fogyasztásukra. Mondják el nekik mire jó, mert meglátásom szerint ez a nagyszülők feladata volt régen, és ma is, hát ne térjünk el ezektől a jó szokásoktól!

Jó egészséget kívánok!


ui: Többen megkerestek az utóbbi időben, Magyarországról és külföldről egyaránt, hogy nem kapnak a gyógyszertárakban porcból készült étrendkiegészítőt. Minden élelmiszerboltban, vágóhídon lehet kapni csirke mellcsontot, melyről eltávolítva a porcos részt, azt felhasználhatjuk. Főzzük meg kicsit, majd szárítás után lereszeljük és máris kész a „gyógyszerünk”.
Készíthetünk marhaporcból és csirkeporcból levest, amit heti alkalommal ajánlok fogyasztásra!

Csak akkor várhatsz segítséget, ha te magad is segítesz másokon!
 

látogató
van jelenleg
a weblapon.
Elérhetőség:
Tel: 06/30 209-6000
Masszőr képzés, masszázs oktatás egész évben!