Élelmiszer

Mindent legyőztem, felismertem mindent. Lepergett rólam a világ hatalma. Elhagytam mindent, el az élet szomját, segítő nélkül, a saját erőmből.

 


Csirkeporc vagy marhaporc, azaz építsd újra a porcokat a testedben!


Az emberek, akiken az orvosok már semmilyen egyéb módon nem tudnak segíteni, izületi gyulladásaikkal, melyek főként porckopások miatt jönnek létre, a következő kezelést írtam elő: minden reggel és este egy nagy púpozott teáskanál aprított csirkeporcot, folyadékban elkeverve igyanak meg. 
A tapasztalatok szerint, 15-20 nap után minden fájdalom és gyulladás elmúlik, majd fokozatosan terhelve a beteget, három hónap elteltével teljesen helyreállnak az ízületek funkciói.


A kúra leteltével (3 hónap után) ne hagyjuk abba a kezelést, további egy hónapig minden reggel egy pohár folyadékban feloldva (egy kanállal) még igyunk meg. Minden évben ezt követően egy hónapig kúraszerűen táplálék kiegészítőként fogyasszuk!
Lehet kapni csirkeporcot por alakban a gyógyszertárakban, illetve marhaporcot is por alakban nem kell a kapszulás termék, csak akkor, ha nincs más!

A csirkeporc a tapasztalatom szerint jobb, mint a marhaporc, tehát inkább azt vegyük.
Külföldön, noxigelon néven ismert a marhaporc készítmény (gyógyszer), ha nincs más, akkor abból rendelj!
Ha nem marad más, választás vegyünk csirkelábat és együk azt, több mint a semmi, de számoljunk azzal, hogy lassabb a gyógyulási folyamat, (kevés rajta a porc illetve sokat kell megenni) főleg, ha nem szereti valaki.

Azok akik csirkét tartanak, nagyon ajánlom, hogy ne dobják ki a porcokat, hanem egyék meg, mert csak jót tesznek a szervezetükkel! Adják gyermekeiknek, unokáiknak is, és szoktassák rá őket a fogyasztásukra. Mondják el nekik mire jó, mert meglátásom szerint ez a nagyszülők feladata volt régen, és ma is, hát ne térjünk el ezektől a jó szokásoktól!


Többen megkerestek az utóbbi időben, Magyarországról és külföldről egyaránt, hogy nem kapnak a gyógyszertárakban porcból készült étrendkiegészítőt. Minden élelmiszerboltban, vágóhídon lehet kapni csirke mellcsontot, vagy egyéb csirkeporcot, majd főzzük kicsit meg, utána leszedve a csontról a porcot, megszárítjuk és lereszeljük, majd pl.: kéziturmixal porrá törjük.
Készíthetünk marhaporcból ( porcos marhaláb) és csirkeporcból, levest és ezt is együk hetente 3-4 alkalommal.
A házi készítésű csirkeporcot nem lehet túladagolni, így bátran fogyasszuk naponta 2-3 alkalommal elkeverve egy púpozott teáskanálnyi adagot egy pohár vízben.

Jó egészséget kívánok!

Elérhetőség:
Tel: 06/30 209-6000