Eszközök
A vita - a tudás cseréje.
A vitatkozás - a tudatlanságé.
 


Harmonizer készülék!


A programok kiválasztása az egyén állapotától, tevékenységétől, a napszaktól és a kívánt hatástól függően változik. A beállítást mindig körültekintően kell elvégezni. Bizonytalan helyzetekben célszerű szakember véleményét kérni.

 
A készülék programjairól:

Nyugodtabb alvás, tökéletesebb pihentség -1. program
Aki időzóna váltás után első éjszakáját tölti "idegenben", nehezen tudja átaludni a pihenéshez szükséges időtartamot - hiszen szervezete nem állt még át. Ehhez is nagy segítséget nyújthat a HARMONIZER. A mély alvás jellemző agyhullámait kibocsátva segít az agynak.

A tanultak rögzítése, jobb koncentráció - 2-3. program
Több diák fő problémája, hogy a sok tanulás ellenére a vizsgákon rendre alulteljesítenek. Ebben is segít a HARMONIZER, mert segít a tanultak rögzítésében, és könnyebben hozzájuthatunk a korábban elraktározott anyagokhoz. A koncentráció nem lankad a szokásos 10-15 perc után, hanem akár órákon át is a témánál tudunk maradni - a feladatmegoldó készség ezzel arányosan nő.

Stresszoldás - 4. program
Üzletemberek arról számolnak be, hogy jobban bírják a szellemi és a lelki megterhelést, ha kollégáik is alkalmazzák a készüléket részükről sokkal együttműködőbb magatartást, tapasztalnak. A stressz okozta mellkasi szorításra is nagyon kedvezően hat a központi idegrendszer stressz oldása: a tapasztalat azt mutatja, hogy a már fennálló szorító érzés, mellkasi nyomás 10-15 perc alatt teljesen megszűnik és a munkavégző képesség, normalizálódik. Amire mindenképpen számíthatunk az az, hogy lámpalázunk - azaz egy-egy új feladat megoldása előtti izgalmi állapotunk - kezelhetővé válik. Ez nagy segítség lehet egy fellépés vagy vizsga előtt.

Optimizmus — 5. program
Hasonlóan mint egy számunkra kellemes zenétől, a HARMONIZER által kibocsátott impulzusoktól is tettekre kész állapotba kerülünk. Növekszik kommunikációs készségünk. Gyorsan és mégis átgondoltan tudunk dönteni, reagálni. Tárgyalásokon előnyösebb pozícióba kerülhetünk.Csak akkor várhatsz segítséget, ha te magad is segítesz másokon!
 

látogató
van jelenleg
a weblapon.
Elérhetőség:
Tel: 06/30 209-6000
Masszőr képzés, masszázs oktatás egész évben!