Eszközök

Ha a gondolat és az érzelem nyilvánvalóan ellentmond egymásnak, akkor a gondolat a hazugság, s az érzelem
az igazság.

 


Lappiramis az egészséges életmód szolgálatában!

A piramisenergia a XXI. század csodálatos lehetősége, mely segít az emberibb közérzet, környezet megteremtésében. A piramis gyógyászat eredményei eléggé ismertek nyitott szakmai körökben. A LAPPIRAMIS magyar találmány mely jellegéből adódóan könnyen kezelhető, könnyen hozzáférhető olcsó praktikus termék. A LAPPIRAMIS sok száz, fejjel lefelé állított (negatív) piramisforma egy műanyaglapba sajtolva. Sugárzása egy kíméletes energia szőnyeget ad, mely hatást gyakorol környezetére. (minden kis piramishoz egy sugárnyaláb tartozik) A LAPPIRAMIS múltja sok-sok érdekes lehetőséget teremtett meg a vele foglalkozók számára.

A LAPPIRAMIS nem gyógyszer (bár vannak csodálatos hatásai) "csak" egy gyógyászati segédeszköz. Esettanulmányok alapján - hála orvosok és természetgyógyászok kutató munkájának - az alábbiak láthatók:

- hangulatjavító, idegnyugtató, depressziócsökkentő,
- méregtelenítő hatás, széklet vizelet mennyiségének minőségének és gyakoriságának megváltozása,
- vérnyomás harmonizáló hatás figyelhető meg, csökken az ingadozás mértéke. Magas vérnyomást csökkenti,
- cukoranyagcserét kedvezően befolyásolja,
- általános fájdalomcsillapító hatás, izületi megbetegedéseknél és rosszindulatú daganatos betegségeknél is tapasztalható volt,
- vérkeringést javító hatása alsó végtagi verőérszűkületekben is érzékelhető volt. (Pl.: térd alatti amputációra nem volt szükség egy betegnél.


Lappiramis lapka az immunrendszer erősítésére
50 x 70 mm

Az immunrendszer erősítésére és egyéb helyi kezelésekre szolgáló lappiramis lapka egy 5 x 7 piramis mintát tartalmazó speciális összetételű, nagy ásványi anyagtartalmú, kb. 50 x 70 mm-es puha lapka, mely testbarát lappiramis sugárzással tölti fel környezetét. Ezt a kis lapkát kell a csecsemőmirigy felett elhelyezni (a csecsemőmirigy a szegycsont mögött/felett, a pajzsmirigy alatt található). Ennek módjai:

  1. Nyakba akasztva , nyakláncon vagy zsinóron függesztve
  2. Testfelületre felragasztva például ragtapasszal.
  3. Fehérneműre felvarrva .


Elérhetőség:
Tel: 06/30 209-6000