Látomások

Ha elég nagyok az álmok
és a vágyak,
akkor a körülmények
nem számítanak...

 


Regina Collins nővér látomásai!


Regina Collins nővér Londonban született, ha éppen nem Törökbálinton vagy Indiában tartózkodik, akkor Birminghamben él, az Isteni Szeretet Közössége rend tagja. Imádságos életet élünk - hangsúlyozza a nővér, Isten akaratát követjük. Ha Isten azt akarja, hogy ide vagy oda menjünk misszióba, akkor mi követjük az akaratát. Küldetésünk az apostolokéhoz hasonló, az evangéliumot hirdetjük szóban és írásban, és megkeressük a gyógyulásra szorulókat. Regina Collins nővér több könyve magyarul is megjelent.


Az alábbi magánkinyilatkoztatást 2003 októberében kapta Regina Collins Magyarország közeli jövőjére vonatkozóan: „Meg fogod élni, hogy tömeges megtéréseket láss. Olyan sokan akarják majd az életüket nekem szentelni, hogy nem lesz hely az összes szerzetesházakban. Az egyházak túláradóan megtelnek. Számtalan gyógyulás és csoda lesz. A Szentlélek kiárad erre az országra, megújítva és megérintve az embereket.

II. János Pál pápa
Mikor II. János Pál pápa először Magyarországra látogatott, kérte a magyarokat, hogy ne feledjék el, ne adják fel különleges küldetésüket!

Karizmatikus találkozó, Budapest, 1998
Rómában egy érsek három sorból álló kézírásos levelet kapott: „Magyarországnak kulcsfontosságú küldetése van Európában. Próféták támadnak, és prófétálni fognak Európa szívében”. Három héttel később az érsek meghívást kapott Magyarországra, a karizmatikus találkozón való részvételre. Pio atyától pedig megerősítést kapott, hogy a levél üzenetét el kell hoznia Budapestre.
Elérhetőség:
Tel: 06/30 209-6000