Kuruzslás
Könnyebb találni sok embert, akik elég bölcsek ahhoz, hogy felfedezzék az igazságot, mint egyet, aki elég rettenthetetlen ahhoz, hogy mindenféle szembenállás ellenére is kiálljon érte.
 


Mi a kuruzslás, és mi a gyógyítás...

Illóolajat, vagy annak keverékét, kizárólag orvosi előírásra lehet belsőleg szedni (alkalmazni) a törvény szerint. Kérdezhetnénk, joggal, szerepel az illóolajok alkalmazása az orvosi egyetemi tananyagban?
Gondolhatnánk igen, de nem. Tehát egy arometerapeuta aki akár évekig ezt tanulja, nem adhat, vagy írhat fel illóolajat betegségre, de az orvos igen. Hmmm…

Másrészről a masszőr pl. masszírozhat vele, holott a használt illóolaj azonnal bekerül a véráramba.
Mi van? Kérdezhetnéd és jogosan is teszed fel a kérdést.
Mondanám hogy a válasz odaát van. Mert itt ebben a világban ha a hülyeség fájdalmas lenne, mondom néked, az emberek 90 %-a üvöltözve rohanna a fájdalomtól. Köztük a törvényhozók, a bírók és természetesen az orvosok egy jelentős része is…
Nem tudom hova tartozik, de kérdéses Jézus esete. Elvileg, Őt, ha itt lenne, nem lehetne lecsukni, mondhatnánk, mert nem kért pénzt a gyógyításokért és azok nagy részét hittel tette, tehát ez rendben is van gondolhatnánk.
Ha nem használt volna olajat, kenetet stb. a gyógyulásoknál, akkor sem fogadnák el őt mint gyógyítót, mert az egyháznak el kell fogadnia a gyógyulásokat, és be kell bizonyítani, hogy azok nem az ördögtől származnak, ami nem kis feladat, halandó ember számára. Mint tudjuk Jézus számára sem volt az, hiszen anno ezzel is vádolták.
Lépjünk tovább, és nézzük meg, mi van az olajokkal és krémekkel, amit Jézus használt. Mert használt a szent írások szerint. Gondolhatnánk, talán, mert ő drogokból készített krémeket, meg illóolajokból keneteket, és ezt nem pénzért adta, de használta, akkor lehetne kiút a számára a mai világunkban?  Ez sem így van, mert a törvény szerint ugye nem lehet más testére sajátkészítésű krémeket kenni. Egyházi oldalról is vitatható a kérdés, mert nincs engedélyezve az ősi krémek és kenetek használata, azoknak az eredeti összetevőit és elkészítési módjait a mai napig titokban tartják. Meg kell jegyezni, hogy a különböző egyházak használhatnak kenetet, melyekkel gyógyítanak, de ez a törvény szerint nem kuruzslás.
Akit bővebben érdekel az a téma, a hit menü alatt olvashat róla.

Gondolhatjátok, hogy bejártuk akkor az utat a kuruzslás körül, mondom néktek, közel sem, de nem folytatom tovább, bár tudnám...
Egy valami látható és remélem érthető az írásomból, hogy mindenki felelősségre vonható, akár börtönbe is vethető, ha épp valakinek az útjában áll. Vannak emberek akiket piedesztálra emelnek és engedik nekik akár a természetellenes, embernek ártó rossz dolgokat is használni büntetés nélkül, és még ki is tüntetik ebben a világban.

Nem beszélek le senkit, arról hogy kenetet, kenőcsöt, gyógyításra alkalmas olajat készítsen, csak tartsa szem előtt, hogy ez törvényellenes és ha ez szemet szúr valakinek akkor megbüntethetik, megbélyegezhetik mint kuruzslót.
Másrészről, Jézusra nem meri kimondani senki, hogy kuruzslást folytatott pedig a mai törvények szerint igenis annak számított mikor gyógynövényeket használt, de mert félnek hogy egyszer szembe kell nézni vele és Istennel és akkor a hazugságaik miatt jön a fogcsikorgatás és jajgatás.
Tehát az egyik különbség köztetek és Jézus között, hogy Ő nem félt felvállalni, hogy képes gyógynövények eszenciáival és krémekkel segíteni az emberi testen, azokat alkalmazni bármikor.

Kérem Atyámat adjon még több hitet és türelmet nekem,
hogy ezt a sok zagyvaságot amit az emberek kitaláltak meg tudjam érteni,
és megfelelő szinten tudjam kezelni,
mert már-már úgy érzem bolondok házába kerültem!


Elérhetőség:
Tel: 06/30 209-6000