A pápa

Akik hisznek bennem, az én nevemben ördögöket űznek ki,
betegre teszik rá a kezüket,
és azok meggyógyulnak.

 


A pápa...

Akkor most, hogy is van azzal az özönvízzel? Ez most akkor Istenkáromlás, vagy sem?

De gondoljuk csak át, mit is mondott? Tehát ezzel azt mondta, hogy bármikor bárki bármit is tesz, - mivel az a tett után azonnal múltbéli cselekedetté válik - úgy 1 perc után is, már nem lehet tenni semmit az elkövetővel?
Magyarra fordítva, ha valaki megöl egy embert, vagy akár több százezret, és őt az elkövetése közben nem ölik meg, akkor az már utána nem jár meg, az elkövetett bűn miatt?

Azért ez, felettébb érdekes. Ezzel azt is állítja, hogy Isten bűnös volt, mikor az özönvizet küldte a bűnös emberekre.

Ferenc pápa következ nyilatkozata - Az ősrobbanásra és az evolúcióra

A katolikus egyház feje a Pápai Tudományos Akadémián beszélt a katolikus egyház tanításai és a tudományos elméletek összeegyeztethetőségéről.
Utalt arra, hogy sokan a Teremtés könyve alapján Istent egy varázspálcával hadonászó mágusnak képzelik, aki bármit megtehet – ez azonban egyáltalán nem esik egybe a katolikus egyház világképével.

Ferenc pápa szerint Isten “megteremtette az embert, majd hagyta, hogy fejlődjön az Ő általa lefektetett belső szabályok szerint, és így teljesítse be életét”.

Akkor Isten szerinte nem tehet meg mindent, vagy nem mágus, vagy nincs varázspálcája, mondjuk ezt nem részletezte, de talán jobb is.
Ferenc pápa szerint, „szarba” lettünk hagyva, ebből a kijelentéséből nekem ez jön le… csak tudnám minek diktálta le Isten azt a sok törvényt, iránymutatást ami a bibliában olvasható, mikor még az Ő legnagyobb földi helytartója sem hisz benne, azt nem fogadja el… Vagy minek jelent meg Isten az ember előtt, miért segítette stb.? Jézusról már ne is beszéljünk, mert mint látható nem sok értelme volt az ilyen emberekért mint a pápa keresztre feszítteni magát… Nagyszerű!!!
Még jó, hogy a pápa elméletileg azért lenne itt, hogy az emberekben megtartsa a hitet…
Mint szoktuk mondani mi magyarok, „a fejétől büdösödik a hal” és milyen igaz nem?

Német sajtó - Ferenc pápa a melegekről: a pápa közvetve elismerte, hogy léteznek homoszexuális összefonódások az egyházban. Ennek alapján Ferenc pápa szerint "nem a homoszexualitás a probléma, hanem maga az összefonódás"
Egy olasz újságírói kérdésre azt válaszolta, hogy kicsi ő ahhoz, hogy megítélje a homoszexuálisokat. Ez a kijelentés bizonyára nagyon szimpatikussá teszi őt sok ember szemében, de egyébként nem mondott olyan újdonságot, ami nekünk, katolikusoknak meglepő lenne: hivatkozott a katekizmusra, a katolikus tanításra, mely éppen arra inti a híveket, hogy igen nagy türelemmel és szeretettel viseltessenek a melegek felé.

Ha „kicsi ő ahhoz, hogy megítélje a homoszexuálisokat” (Isten földi helytartója) akkor ezzel a kijelentésével még is mit mondott? Remélem nem fognak azért üldözni, mert nem vagyok meleg.
Ajánlok egy könyvet a pápának, melynek a neve biblia, ahol Isten kinyilatkoztatja, hogy:
„Ha valaki férfival hál úgy, ahogyan asszonnyal szoktak hálni, mivel utálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak, vérük rajtuk.”
Akkor miért mond ilyeneket a pápa? Elment az esze, vagy nem Istent szolgálja? Egyre komolyabban felvetődik bennem ez a kérdés!


Elérhetőség:
Tel: 06/30 209-6000