Masszázs olaj
Két módon lehet feljutni egy tölgyfa csúcsára.
Az egyik, hogy felmászol rá. 
A másik, hogy ráülsz 
egy makkra és vársz...
 


A masszázs formája határozza meg mikor milyen készítményeket alkalmazhatunk!
Mindig tartsuk szem előtt hogy minden embernek más a bőrtípusa és máshogy reagál az általunk használt olajokra, krémekre, készítményekre.

A masszázs olajokat két különböző csoportra oszthatjuk fel! Kezdjük a Bázisolajokkal

1. Vivőolajok, "hordozóolajok" vagy másnéven bázisolajok

Mindegyik rendelkezik kenőolaj-tulajdonságokkal, ám, hogy melyikkel dolgozzunk azt az egyedi tulajdonságaik szerint kell eldöntenünk.

Amennyiben vendégek vagyunk, úgy bátran kérdezzük meg milyen olajjal masszíroznak minket, hiszen fontos, hogy a megfelelő olaj csodákat tehet testünkkel.
Amennyiben olcsó masszőrt keresünk, nem várhatjuk el, hogy minőségi olajokat használjon!


Avokádó olaj
Az avokádó olaj táplálja és megfiatalítja a száraz, a vízhiányos és az öregedő bőrt. Dús, nehéz olaj, legjobb valamely más hordozóolajjal keverve alkalmazni. Magas A-vitamin- és E-vitamin-tartalma következtében igen jó a bőrproblémák közül a pikkelysömör és az ekcéma kezelésére. Gyorsan avasodik.

Borágó olaj
A borágó olaj ösztönzi a sejtműködést, és előmozdítja a bőr megújhodását. Könnyedén átitatja a bőrt, minden bőrtípusra használható, de legjobb a száraz, a vízhiányos és az idő előtti öregedésre hajlamos bőrnek. Hozzáadható a bőr és a haj egészségét, védelmét biztosító hordozóolajokhoz is. A borágó olaj gyorsan megromlik.

Búzacsíra olaj
A búzacsíra olaj sűrű, ragadós antioxidáns tulajdonságú anyag, magas E-vitamin-tartalommal. Kiváló tápanyag a száraz vagy repedezett bőrre, enyhíti a bőrbántalmak tüneteit, ekcéma és pikkelysömör esetén kifejezetten áldásos hatású. Csökkenti, sőt megelőzhető vele a bőr ráncosodása. Minden bőrtípusra jó hatással van, ám legtöbbet az erősen öregedő bőrnek használ.


Csipkebogyó olaj
Csökkenti a hegesedés utáni nyomokat, jó a nap perzselte bőrre, lágyítja a bőrszöveteket, jót tesz a nátha miatt érzékennyé vált orrkörnyéknek is. Eltünteti az apró ráncokat, a sejtek önmegújító képességének támogatásával késlelteti a bőr öregedését. Csökkenti a hajszálerek sérülékenységét. A csipkebogyó magjának olaja azonban, nem változtat a pattanásokon és a bőrhibákon sem. Gyorsan avasodik.

E-vitamin-olaj
Az E-vitamin erős antioxidáns, jelentősen megnöveli a többi hordozó- és illóolaj tartósságát. Elősegíti a bőr megújhodását és egészségének fenntartását. Rendszeres használata csökkenti a ráncosodást és táplálja a bőrt. Nagyon tömör, ezért általában más hordozóolajokhoz keverve használjátok. Amikor E-vitamin olajat vásároltok, a 100%-os tokoferololajat (szaporodást elősegítő E-vitamin) keressétek. Ám semmiképp se vegyetek ún. D-tokoferololajat, mert az mesterséges E-vitamin!

Elérhetőség:
Tel: 06/30 209-6000