Eszközök
Ha megpróbálunk jobbak lenni mint vagyunk, akkor körülöttünk is minden jobbá válik...
 


Chi gép


A chi-gép feltalálója a japán Dr. Shiuzo Inoue professzor, aki 38 éven át vizsgálta az oxigénellátás és az egészség közötti összefüggéseket. A kutatás eredményei szerint számos testi probléma oka a sejtek oxigénhiánya. A rossz testtartás, a mozgásszegény életvitel, valamint a stressz következményeként felületesen lélegzünk, ezért a sejtekben krónikus oxigénhiány léphet fel. Ennek következménye az általunk is ismert civilizációs betegségek sora.


A kutatás célja egy olyan mozgássor kifejlesztése volt, amely megnöveli a vér oxigénmennyiségét. A chi-nek akkor van a legharmonizálóbb hatása, amikor nyolcas (8) formájában áramlik az egész testben. Ezt az energiamozgást a testnek a Chi-gép által generált úgynevezett aranyhal mozgása tudja létrehozni. E mozgás hatására tartósan javul a sejt energiaháztartás, amely a belső öngyógyító folyamatokat aktivizálja. A készülék használata során jelentősen nő a szervezet vérellátása, ezáltal növekszik az oxigén ellátás is.
A mozgás harmonizálja az akupunktúrából ismert test meridián rendszerét, oldja az energiablokkokat. A légzés lassabb lesz, mégis nő az oxigénellátás. Napi kétszer negyedórás kezelés sokat javít a mozgásszegény életmód káros hatásain. A ringató mozgás eredményeként a porckorongok több folyadékhoz jutnak, ezért nem nyomják tovább a gerinc csatornából kilépő idegeket. Csökken a hátfájás, a migrén, a fülzúgás. Legalább ilyen fontos a Chi-gép salaktalanításban játszott szerepe is. A szervezetben felhalmozódott környezeti mérgek, anyagcsere-salakanyagok, szabadgyökök felelősek több civilizációs megbetegedésért, mint a köszvény, érelmeszesedés, az ízületek degeneratív betegségei.

A gép mozgatása jobb munkára ösztönzi a nyirokrendszert. A test méreganyagai kiürülnek, a plusz kilók, a felhalmozódott víz, a zsírpárnák is eltűnnek, mert aktivizálódik az anyagcsere.
Elérhetőség:
Tel: 06/30 209-6000