Ketkedők

Ha elég nagyok az álmok
és a vágyak,
akkor a körülmények
nem számítanak...

 


Kétkedőkkel tele a világ!


Sokan úgy gondolják, ha valakinek van agya, tehát mondhatni okosabb az átlagnál. akkor nem gyógyíthat Isten nevében.
Ha valaki mondjuk, jól néz ki, és nem mozgássérült, vagy 30 kg vaságyastól arról azt gondolják, nem lehet hite. Mi történik a világban? Mint már egyéb írásaimban is mondottam, Jézus ács volt, tehát azok a festmények, melyeken vézna emberként mutatják be, nem a valóságot tükrözik. Mint jól látható a Bibliából, és a fellelt tekercsekből melyben írtak Jézusról, lthtó, hogy okos volt.


De erre azt mondják a kétkedők, hogy Ő Jézus volt, így neki lehetett jól kinézni, és fogalmazzunk így, okosnak lenni. Viszont ugyanezek a kétkedők, kik mellette esetenként vallásosak is, elismerik a pápaságot, így a papokat mégsem nézik tudatlannak. Mindez belefér a kétkedők ítélkezéseikbe.
Kérdezem én tőlük, hogyan lehet hit nélkül gyógyítani? Az természetes volt, hogy Jézus, és az apostolok gyógyítottak, mert volt hitük, de az már nem az, ha valaki hasonlóképpen cselekszik a jelenlegi világunkban.

Mint tudható, ki keres, az talál, ne csak nézz, de láss is, ne csak halld a szavakat, de értsd is meg azokat. Ezekkel és a hasonló felhívásaival nem arra bíztatott minket Jézus, hogy maradjunk hülyék, hanem épp az ellenkezőjére utasít.
Jézus mondta, - „Bizony, bizony mondom néktek: A ki hisz én bennem, az is cselekszi majd azokat a cselekedeteket, a melyeket én cselekeszem; és nagyobbakat is cselekszik azoknál„ - de számtalan példával lehetne élni a Bibliában, úgy az Ó, mint az Új Testamentumban.

Vannak sztereotípiák, melyeket az emberek elfogadnak, tehát ha valaki ronda, annak jó szíve van. Tehát pl. ha én elhízom, és megcsúnyulok, vagy megvakulok, akkor nagyobb az esélye annak, hogy jobban tudok segíteni embertársaimon a kétkedők szemében akár jobben fogok masszírozni is. Érthetetlen ugye?


Mivel tanítottam látássérülteket és mozgássérülteket is évekig, Jól tudom, semmivel nem masszíroznak jobban a látássérültek egy látó embernél, mégis, az emberek egy része, azt gondolja, mert valaki vak, akkor az, az illető jobban tud rajta segíteni.

Elgondolkodtató az, amikor ezt elkezdik megmagyarázni nekem, hogy xy mert vak, azért tudja jól, mert jobban kifejlődött a tapintása. Amikor a kezem alá fekszik a kétkedő, és történetesen meggyógyul, érdekes, hogy azonnal megváltozik a véleménye, és ellent mond magának, holott csak egy fél óra telt el, az előző állítása óta..
Kérdem én, mi lett volna, ha hitt volna bennem?

Jézus első szava, mikor gyógyított, hogy hiszel bennem, és az én Atyámban, (Istenben)? Ha igen volt a válasz gyógyított, bár olyan példára nem tér ki a Biblia mikor nemet mondott valaki neki. Talán előfordult azért egyszer kétszer, és talán azok nem is gyógyultak meg.
Én a mai világunkban, nem is tehetem fel a fenti kérdéseket a gyógyulni vágyóknak, mert ugye nem vagyok Jézus, és mégis kell végeznem a dolgom.Elérhetőség:
Tel: 06/30 209-6000