Emoto Masaru

A világ legtöbb fontos dolgát olyan emberek érték el, akik akkor is tovább próbálkoztak, amikor
már semmi sem segített.

 


Testünk 70%-a víz!

Ez a cikk Masaru Emoto (ejtsd: Masszaru Imoto) Japánban végzett csodálatos munkáját mutatja be. Az itt bemutatott fényképeket a "The Messages of Water" (A víz üzenetei) című nagyszerű könyvből vettem. Ha megismerkedsz Emoto munkáival, ez örökre elűzi a kétségeidet, ha még maradtak egyáltalán, azzal kapcsolatban, hogy a gondolataid hatnak a környező világra, és akár a vendégedre.

Yokohamában születtett 1943 júliusában. A Yokohama Városi Egyetem klasszika filológia és tudományok szakán végezte el a Nemzetközi kapcsolatok kurzust. 1986-ban megalapította az I.H.M. vállalatot Tokióban. 1992 októberében vette át az alternatív gyógyászat doktora diplomáját az Open International Egyetemen. Ezután ismerkedett meg Amerikában a microcluster víz fogalmával és a Mágneses Rezonancia Elemzés technológiájával. Akkor kezdte el kutatni a víz rejtélyes világát.


A bolygón található víz kutatásába nem tudományos kutatóként fogott bele, hanem eredeti gondolkodóként, azaz emberi lényként. Idővel rájött, hogy a víz a vízkristályban mutatja meg nekünk igazi természetét. Ezen a vonalon folytatja azóta is a kutatásokat, és több, pozitív fogadtatásban részesített könyvet publikált Japánban. Néhány könyvét több nyelvre is lefordították. Jelenleg az I.H.M. Általános Kutatóintézet Rt. vezetője, az I.H.M. Rt. Elnöke, és az I.H.M. HADO Fellowship fő képviselője.Elérhetőség:
Tel: 06/30 209-6000