Vitaminok
Szeress nagyon,
szeress áldozattal,
szeress kifogyhatatlanul!
Ne hagyd magad legyőzetni a nehézségekkel, közönnyel, sikertelenséggel.
 


Nagy mennyiségű C vitamin
Dr. Evan Cameron és dr. Linus Pauling nagy mennyiségű C vitamin kúrát alkalmazott. Napi 10 gramm mennyiség jelentősen megnövelte a halálos betegek életbenmaradási esélyét. Egyes kutatók felhívják a figyelmet a szintetikusan előállított C vitamin számos mellékhatására, ugyanakkor a természetes C vitamin igen nagy mennyiségben szedhető. Természetesen van egy felső határ, ahol hasmenés léphet fel, de ehhez már igen jelentős mennyiség kell.
Dr. Robert F. Cathcart rámutat, hogy a szervezet számára igényelt és tolerált mennyiség arányosan nő a betegség fokával, igen súlyos betegségeknél akár napi 200 gramm is szükséges, míg ugyanaz a személy egészségesen napi 10-15 grammot tud csak tolerálni hasmenés nélkül.
A német dr. Matthias Rath L-Lysine és L-Proline-nel kombinálja a C-vitamin terápiát, az étrend teljes megváltoztatásával. Ötnyelvű honlapján olvashat Schmidt Ilona agyrákjának sikeres kezeléséről is.


A C-vitamin a vírusok, a mikrobák és főleg a szabad gyökök legnagyobb ellensége. A szabad gyökök gyengítik, öregítik, betegítik a szervezetet, ezért a C-vitamin a manapság ismert legjobb fiatalító szer.
A C-vitamin indítja be a mentális világunkban a hormonok és az ingerületátvivő anyagok termelését. Ezek közvetítik minden érzékelésünket. Ha valaki reggelente kedvetlenül ébred, akkor valami nincs rendben az agya és idegei biokémiájában. A C-vitamin hiánya alvászavarokat, depressziót, ideggyengeséget, fáradtságérzetet, koncentrációs, látási zavarokat, mogorvaságot és zárkózottságot idézhet elő. Stabilizálja a testsúlyt, lehetővé teszi a zsírégető hormonok képződését, így a legeredményesebb karcsúsítószer. A szépség vitaminjának is nevezik. Ha napjában kétszer megeszünk egy citromot, ezzel megvédjük azokat a vegyületeket, amelyek a karcsúságért felelősek.
Erősíti a kötőszövet kollagénrostjait, valamint szerepe van a hajszálerek, a porcszövetek, a csontok, fogak épségének fenntartásában. Vizsgálatok bizonyították, hogy egy fertőzés során a szervezet C-vitamin- tartalma jelentősen megcsappan. Nagyobb adag C-vitamin segít a megfázás megelőzésében. Műtéti beavatkozások után gyorsítja a sebgyógyulást.
Ha terápiaszerűen (1 hónapig pl. 2500 mg) C-vitamint veszünk magunkhoz, a C-vitamin telíti a vért és a szöveteket, ezáltal csodálatos dolgokat visz végbe. Semlegesíti a mérgeket, megöli a kórokozókat, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat, segíti, fokozza a szövetek oxigénellátottságát.


B3 vitamin (niacin esetleg nikotinamide)

A múlt század derekán a kanadai származású, de idős kora ellenére ma is aktív Dr. Abram Hoffer édesanyjának írt fel nagy mennyiségű niacint (B3 vitamint) szenilitás ellen. Először ő maga is meglepődött a hatalmas javuláson. Nemcsak a szenilitás ellen volt hatásos, de az ízületi gyulladás ellen is, a krónikus neuralgia ellen is, a látás is javult, a koleszterin szint csökkent, az életkedv is feltámadt, az energiaszint megnőtt. Az édesanyja további 21 évet élt igazi szenilitás nélkül, olyannyira rendbejött, hogy két könyvet is írt gyermekkori, farmon felnevelkedett élményeiről. Hoffer ezt a vitaminkúra sikerének könyveli el, ami niacin (B3 vitamin), C vitamin és E vitamin szedéséből állt.
Dr. Hoffer azóta 134 halálos beteget is kezelt vitaminkúrával, statisztikailag igazolni tudja, hogy az általa javasolt módszer nemcsak jelentősen megnöveli az életbenmaradási esélyt, de jelentős javulást is hoz a kortünetekben, életvitelben. Dr. Hoffer a mai napig közel 500 cikket publikált és 15 könyvet írt, a szakma mégse nagyon figyel fel rá, szerinte azért, mert a vitaminokat nem lehet szabadalmaztatni és nem hoznak annyi hasznot mint a a gyógyszerek.

Elérhetőség:
Tel: 06/30 209-6000