|
Élelmiszerfajta |
Energia |
Fehérje |
Zsír |
Szénhidrát |
kj/kcal |
gramm |
Alföldi kenyér |
1054 / 251 |
9,8 |
1,4 |
53,1 |
Házifehér kenyér |
1092 / 261 |
10 |
0,8 |
53,5 |
Bakonyi barna kenyér |
1020 / 245 |
8,5 |
0,8 |
50,6 |
Félbarna kenyér |
1075 / 257 |
9,8 |
1 |
52,3 |
Graham-(búza)kenyér |
1110 / 265 |
10,1 |
1 |
54 |
Rozskenyér |
1067 / 255 |
8,1 |
0,9 |
53,6 |
Szójás kenyér |
916 / 218 |
14,9 |
0,5 |
38,5 |
Hóvirág kétszersült, édes |
1623 / 388 |
11,3 |
5,1 |
74,2 |
Hóvirág kétszersült, sós |
1699 / 406 |
11,3 |
4,1 |
80,4 |
Kétszersült (karlsbadi) |
1833 / 438 |
11 |
5,7 |
80,7 |
Óriáskifli (1 db, 220 gramm) |
2778 / 664 |
26,7 |
5,1 |
127,8 |
Sóskifli (1 db, 44 g) |
544 / 130 |
10,3 |
4,4 |
61,2 |
Pászka (macesz) |
1590 / 380 |
14,8 |
1,1 |
77,8 |
Zsemle (1 db, 54 g) |
615 / 147 |
5,1 |
0,4 |
30,9 |
Briós (1 db, 47g) |
695 / 166 |
4,7 |
3,7 |
28,5 |
Diós búrkifli |
1778 / 425 |
7,3 |
24 |
45,2 |
Diós csiga (1 db, 62 g) |
921 / 232 |
5,8 |
9,1 |
31,7 |
Habroló (üres, töltetlen) |
2188 / 521 |
8,1 |
35,2 |
43 |
Kakaós csiga (1 db, 52 g) |
1038 / 248 |
3,6 |
12,3 |
30,7 |
Fonott kalács (1 db, 250 g) |
2950 / 705 |
23,6 |
5,8 |
140 |
Kalács (foszlós, 1 db 500 g) |
5841 / 1396 |
47,1 |
11,6 |
276 |
Kuglóf, (kevert, 1 db, 250) |
3469 / 829 |
20,8 |
23,2 |
134 |
Lekváros bukta (1 db, 100 g) |
1310 / 313 |
7,6 |
6,2 |
56,6 |
Pogácsa, vajas, sós (1 db, 47 g) |
828 / 198 |
4,3 |
9,8 |
23,3 |
Pogácsa, édes, vajas (1 db, 47 g) |
849 / 203 |
4,2 |
9,5 |
25,2 |
Pogácsa, tepertős (1 db, 47 g) |
929 / 222 |
3,8 |
10,5 |
22 |
Pozsonyi kifli, mákos (1 db, 50 g) |
996 / 238 |
4,8 |
12,2 |
27,3 |
Pozsonyi kifli, diós (1 db, 50 g) |
996 / 238 |
4,8 |
12,2 |
27,3 |
Túrós batyu (1 db, 75 g) |
951 / 227 |
8,1 |
4,5 |
38,6 |
|
|