Eszközök

A válaszokat magadban találod. Az élet kérdéseire magadban lelhetsz feleletet.
Nincs más dolgod, mint nézni, hallgatni és bízni.

 


Az első oldalakon a mágnesességről annak élettani hatásairól kaphatunk információt, míg a leírás végén, a jelenleg forgalomban kapható termékeket ismerhetjük meg!

A fájdalmak enyhítésére és más egészségügyi problémák kezelésére évszázadokon keresztül alkalmaztak mágneseket. Kínai orvosok már i.e. 200-ban természetes mágneseket használtak a testet átjáró „csi" energiák kiegyensúlyozására. Nézeteik szerint ezek zavara okozta a betegségeket. Amerikában a '90-es években figyeltek fel a mágnesterápiára, amikor számos profi sportoló számolt be arról, hogy mágnesek segítségével szabadultak meg gyötrő fájdalmaiktól.
  Évszázadokkal ezelőtt a Földet sokkal erősebb mágneses mező vette körül, mint ma. A tudósok régóta vizsgálják gyengülését és, hogy ez milyen negatív következményekkel van egészségünkre. Mikor a Föld mágneses teréből kikerülő űrhajósoknál visszatérésükkor észlelték ezeket a hatásokat, mágneseket helyeztek el az űrhajókban, hogy gondoskodjanak a megfelelő erősségű mágneses térről.

A mágnesek fájdalomcsillapító és terápiás hatását azzal magyarázzák, hogy a fájdalom elektromos jelként haladva az idegsejtek között megszünteti a sejtek polaritását, amit a mágnesek helyreállítanak. Ily módon blokkolják a fájdalmat, valamint gyengítik az idegek fájdalomtovábbító képességét. Ezen túlmenően a véráramban lévő töltött részecskék vonzásával és taszításával növelik a keringés sebességét. Így a szövetekbe több oxigén és tápanyag kerül, amely gyorsítja a gyógyulást.
 
A NASA felfedezése forradalmasítja a mágnesterápiát
           A NASA irányítóközpontjában egy nap rejtélyes orvosi jelenségre lettek figyelmesek. A mindaddig tökéletes egészségi állapotban és testi kondícióban levő űrhajósok egyszercsak különös fáradtságra és gyengeségre kezdtek el panaszkodni néhány űrben töltött nap után. Valójában már az első űrutazásoknál kiderült, hogy az űrben eltöltött hosszabb idő kalciumveszteséget és izomgörcsöket okoz. Ez a friss felfedezés azonban az úrsikló program jövőjét fenyegette. A NASA tudósai hihetetlen tempóban kutatták ennek okát majd teljesen váratlan megoldásra leltek. Azt találták, hogy a Föld mágneses mezejének elhagyása következtében az űrhajósok teste rosszabbul és kisebb hatékonysággal kezdett működni. Válaszul mágneseket helyeztek el az űrruhákban és az űrhajókban.
          Az ilyen események vezettek el odáig, hogy az orvosok gyanítani kezdték, hogy a környezeti mágneses mező csökkenése vagy hiánya kóros tünetek egész sorát okozhatja. Az elmúlt százötven év alatt a tudósok a Föld mágneses mezejének erőteljes csökkenését észlelték. Néhány kutató ezt a jelenséget az elmúlt két évszázad során lezajlott drámai mértékű iparosításának tulajdonítja. Mivel az emberek beton- és acélépítményekben laknak és dolgoznak és betonon járnak, a testük nem részesül a Föld természetes mágneses energiájából. A számítógépek, TV-képernyők, rádiók, radarok, háztartási gépek és a kocsinkban található elektromos berendezések hatása is csökkenti a mágnesesség erejét. Ilyenformán a Földön mindenki kisebb-nagyobb mértékben űrsikló-szindrómában szenved.  Nemrégiben végzett kutatások kimutatták, hogy mágnesek alkalmazásával kompenzálni lehet a lecsökkent mágneses tér okozta hatásokat, ami komoly terápiás jelentőséggel bír. A mágnesek használata jobb közérzetet és egészségi állapotot eredményez.  Alkalmazásuk eredményeként növekszik a test energiaszintje, csökken a fáradékonyság, hatékonyabbá válnak a gyógyulási folyamatok, valamint kisebb lesz az izületi gyulladások miatt fellépő fájdalom. Hogyan lehet mindezt megmagyarázni?  Sok orvos és tudós kezdi már úgy gondolni, hogy a testnek van egy biomágneses rendszere, amely befolyásolja a vérkeringés, valamint az idegrendszer és a hormonális rendszer működését. Elérhetőség:
Tel: 06/30 209-6000