Betegségek
Reggeli imádságom: "Add, Uram, hogy jobban szerethessek ma,
mint tegnap!"
 


Hit nélkül nem sokat érünk, tehát az első lépés átgondolnod,
akarsz élni vagy sem.

Hit, hit, hit és még több hit…. Soha ne add fel...
Ha harc, hát legyen harc, de ha mégis meg kell halni, ne add olcsón az életed…

Az orvosod azt mondta 2 heted, vagy 3 hónapod van hátra? Ha elhiszed halott ember vagy. Mert elindította azt a kis visszaszámláló órát a fejedben.
Az hogy elfogadod a kemoterápiát a te döntésed legyen, csakis a tiéd. Nem a férjedé, feleségedé, a gyermekedé az orvosodé, hanem a tiéd.
Gondoltam ha kevés a hited, vagy legyengült a szervezeted, azért nem árt egy pár jótanács amikől talpra is álhatsz ha akarsz.

Élvezeti cikkek azonnali elhagyása

Ital, dohány, kávé cukor, sütemény, üdítőital, tej ami a boltban kapható /ha szereted a tejet hát vegyél kimértet a termelőtől aztán ha biztosra akarsz menni forrald fel és így fogyaszd/, kenyeret ha teheted te süsd meg otthon, abban legalább tudod mi van és még sorolhatnám, de ha egyszer ráérzel ezekre a dolgokra, menni fog egyedül is.

Ha bárki azt tanácsolja naponta igyál bort mert az használ, nem elhinni.. igyon Ő.

Gondolkozz!!! Mielőtt alkoholt iszol betegen bármilyen formában. Elhinni azt, hogy a bor használ, mert szőlőből van, esztelenség. A tudatodat befolyásolja, és nem jó irányba. Jézus sem ment részegen a vesztőhelyre: "Mert mondom néktek, hogy nem iszom a szőlőtőkének gyümölcséből, míglen eljő az Isten országa." Gondolom nem véletlenül mondta ki ezeket a szavakat. Ha nem tudsz gondolkozni, ráhangolódni a gyógyulásra, akkor nem is fogsz meggyógyulni.

Vásárlás ami kell hozzá, egy biztos ártani nem árt...
Noni
2 literrel kezdeni /tiszta Nonit vegyél ne pacsmagot, ne olyat, amiben van víz, vagy szőlőlé vagy bármilyen adalékanyag. A tiszta Noni nem finom, de te tegyél hozzá kevés Bio szőlő levet max fél decit és akkor lemegy! Az első litert 3 nap alatt meginni reggel délben este evés előtt fél órával.
A második literből minden nap fogyasztani reggelente 1dl-ert üres gyomorba evés előtt fél órával. /tíz nap/
Amikor elfogy a Noni, következik a Culevit melyből érdemes nagy kiszerelést venni.. ez már nyűgösebb mert Óránként 2 szemet be kell venni. Naponta minimum 16-20 db
Flavin 7+prémium 90 db-os 3x2 minimum toljuk magunkba amíg el nem fogy. Ennél jobb, ha a benne lévő összetevőket megvesszük és magunk készítjük el!
Bio szőlőlé amennyi beléfér /vörös szőlőből/. Nem olcsó kb 1000 Ft/liter
Mandula sok.. naponta mandula 2 csomag, vagy barackmag naponta enni /B17-miatt kell/. A székleted kifehéredik tőle, nem megijedni… :)
Bio céklalé alkalmanként hetente 2x3 dl minimum a széklet vörös lesz tőle, nem megijedni, nem vér… :)
Ha tudsz szerezni, akkor kikevert propoliszos méhpempős méz, ha nem akkor csinálj minden nap egyél 1 kis kanállal, de csak fakanállal, vagy műanyagkanállal érj a mézhez.

Csírák:
Vöröshagyma, fokhagyma, zsázsa, retek, napraforgó, búzafű...Elérhetőség:
Tel: 06/30 209-6000