Ital, dohány, kávé cukor, sütemény, üdítőital, tej ami a boltban kapható /ha szereted a tejet hát vegyél kimértet a termelőtől aztán ha biztosra akarsz menni forrald fel és így fogyaszd/, kenyeret ha teheted te süsd meg otthon, abban legalább tudod mi van és még sorolhatnám, de ha egyszer ráérzel ezekre a dolgokra, menni fog egyedül is.
Ha bárki azt tanácsolja naponta igyál bort mert az használ, nem elhinni.. igyon Ő.
Gondolkozz!!! Mielőtt alkoholt iszol betegen bármilyen formában. Elhinni azt, hogy a bor használ, mert szőlőből van, esztelenség. A tudatodat befolyásolja, és nem jó irányba. Jézus sem ment részegen a vesztőhelyre: "Mert mondom néktek, hogy nem iszom a szőlőtőkének gyümölcséből, míglen eljő az Isten országa." Gondolom nem véletlenül mondta ki ezeket a szavakat. Ha nem tudsz gondolkozni, ráhangolódni a gyógyulásra, akkor nem is fogsz meggyógyulni.
Vásárlás ami kell hozzá, egy biztos ártani nem árt...
Noni 2 literrel kezdeni /tiszta Nonit vegyél ne pacsmagot, ne olyat, amiben van víz, vagy szőlőlé vagy bármilyen adalékanyag. A tiszta Noni nem finom, de te tegyél hozzá kevés Bio szőlő levet max fél decit és akkor lemegy! Az első litert 3 nap alatt meginni reggel délben este evés előtt fél órával.
A második literből minden nap fogyasztani reggelente 1dl-ert üres gyomorba evés előtt fél órával. /tíz nap/
Amikor elfogy a Noni, következik a Culevit melyből érdemes nagy kiszerelést venni.. ez már nyűgösebb mert Óránként 2 szemet be kell venni. Naponta minimum 16-20 db
Flavin 7+prémium 90 db-os 3x2 minimum toljuk magunkba amíg el nem fogy. Ennél jobb, ha a benne lévő összetevőket megvesszük és magunk készítjük el!
Bio szőlőlé amennyi beléfér /vörös szőlőből/. Nem olcsó kb 1000 Ft/liter
Mandula sok.. naponta mandula 2 csomag, vagy barackmag naponta enni /B17-miatt kell/. A székleted kifehéredik tőle, nem megijedni… :)
Bio céklalé alkalmanként hetente 2x3 dl minimum a széklet vörös lesz tőle, nem megijedni, nem vér… :)
Ha tudsz szerezni, akkor kikevert propoliszos méhpempős méz, ha nem akkor csinálj minden nap egyél 1 kis kanállal, de csak fakanállal, vagy műanyagkanállal érj a mézhez.
Csírák:
Vöröshagyma, fokhagyma, zsázsa, retek, napraforgó, búzafű... |