Eszközök

A vita - a tudás cseréje.
A vitatkozás - a tudatlanságé.

 


Itt különböző kézi és elektromos masszázseszközöket mutatok be, melyeket én nem használok ezért folyamatos használatukat véleményezni nem tudom!

Fából készült fa masszírozók


T -Roller
Az enyhén meghajlított tengely miatt speciális gyúró-dagasztó hatás érhető el. A gumitüskés görgőfejek alkalmasak többek között a gerinc mellett párhuzamosan futó hátizmok intenzív masszírozására.

Fából készült fa masszírozók
Talp és hátizom masszírozó
42 x 36 = 1512 gumitüske ergonómikus íven elhelyezve a talp reflexzónáit azonnal és intenzíven „megszólítja”. A hozzá tartozó zsinórral falra akasztva a hátizmokat nagy felületen masszírozhatjuk.
Hatásai: a vér- és nyirokkeringés azonnali serkentése, az izmok lazítása, feszültségoldás.

 


Fából készült fa masszírozók
Tojás Roller
Kiváló ergonómiai tervezésű tojás alakú fogantyú. Két tengelyen 2-szer 2 görgőfej. Az egyik görgőpár 2-szer 36 gumitüskével, a másik 2-szer 7 Impuls-gyönggyel rendelkezik. A tüskék a bőr alatti izmok intenzív , az Impuls-gyöngyök gyors gördítéssel a mélyebben lévő izmok „kopogató” masszírozására alkalmasak.Tenn-Mass forgó teniszlabdás masszírozó

Két teniszlabda és egy formatervezett markolat segítségével egy páratlanul egyszerű ugyanakkor zseniális eszköz a masszírozás területén.
Alkalmazható a gyógyászat, otthonápolás, természetgyógyászat, sport területén.
Klinikai szakvéleményekkel alátámasztott kiváló hatásfok.Egyesíti a kézi és a hidromasszázs élettani hatásait (tangentor hatás)
A teniszlabdák kimoshatók!

 


 


Elérhetőség:
Tel: 06/30 209-6000