Publikáció
Mindenki úgy él, ahogy tud,
nem úgy, ahogy szeretne.
 


H1N1

"Ne félj, csak higgy, szól az ének!
Ne félj, csak higgy az igének!
Akik hisznek, élve élnek,
Akik nem hisznek félve, félnek!"

H1N1 egyik rokona valóban nagy bajt okozott, mely közismert nevén  a spanyolnátha, mely 20-50 millió ember életét követelte, ezért érdemes odafigyelni rá, de azért ne menjünk a Dunának. A H1N1 kb. 25-30 antigénje különbözik a spanyolnáthától, s ezért, nem is okozhat olyan súlyos elváltozásokat.
Azt is tegyük azért mérlegre, a spanyolnátha mészárlása óta eltelt 90 év és ez alatt az idő alatt sokat fejlődött a tudomány az emberi szervezet erősebb lett, nem beszélve a higiéniáról.


Nézzük hogy mi is a H1N1, és mit tehetünk, ha nem akarunk védőoltást, vagy ha megkaptuk és semmit nem ér.

A vírus Haemagglutinin (H) ill. Neuramináz (N) fehérjét tartalmaz, innen kapta a nevét.

A lappangási ideje 1-2 nap, s kb. 7 napig fertőz a megbetegedett.
A tünetei:  Nátha, orrfolyás, torokfájdalom, köhögés, orrdugulás, magas láz, fejfájás, hányinger, izomfájdalom majd mindenhol, stb.
Mikor behatol a szervezetünkbe, legyengíti immunrendszerünket és így a többi baktérium /ami ellen nap mint nap tudtunkon kívül védekezik testünk/ szabad utat kap és ezáltal egy felülfertőzöttség alakulhat ki, s így együtt közös erővel próbálják szervezetünket térdre kényszeríteni.

Ha már megkaptuk mit tehetünk.
Védekezhetünk olcsó drogokkal pl: bodzavirág, útifűlevél, tüdőfűlevél, fehérmályva levél.
Ezekből a közismert drogokból készítsünk teát. Forraljunk fel 5 dl vizet, majd mindegyikből egy teáskanállal szórjunk bele, majd 1 perc forralás után, azonnal fedjük le. Hagyjuk állni 5-10 percig majd töltsünk pohárba 2dl teát és mikor langyos tegyünk bele 1 kanál akácmézet.
Fogyasszuk egészséggel.
Segít legyőzni a lázat az influenzát.

Én ezt alkalmazom mikor beteg akarok lenni.. azaz amikor nem akarok az lenni.. J
Gyermekeimnek, tanítványaimnak vendégeimnek is szoktam ajánlani és idáig még mindig használt.

A betegség első napjaiban ha már megkaptuk, alkalmazhatunk oscillococcinum állati eredetű szervkivonatot tartalmazó gyógyszerkészítmény mely a kacsa szívéből és májából készült.
A kacsák nyolcvan százalékának bélcsatornájában az összes influenzavírus megtalálható és nem betegek.
Ezt a szert már a világ több mint ötven országában szedik megfázásra, az influenza megelőzésére és a betegség minden szakaszának gyógyítására. A tünetek megjelenésekor azonnal, meg kell kezdeni a szedését.

A Boiron nevű francia cég Anas barbariae hatóanyagot tartalmazó szert Oscillococcinum, a Dolichos nevű cég pedig Flu solution néven forgalmazza.Elérhetőség:
Tel: 06/30 209-6000