Eszközök

Aki csak fut, száguld végig az életén, elrohan a csodák mellett.

 


Ultrahangos készülék!

Masszázs során többször előfordul hogy egy beált tónusos izomcsoportot, nem vagy nehezen, hosszadalmas munkával tudjuk csak felmelegítení ellazítani. Ekkor főleg ha a masszőr időhöz kötött /és ki nem/ fontos hogy legyen keze ügyében egy ultrahangos készülék mellyel akár 4-6 cm mélyen is feltudja melegíteni a problémás területet. Ebben az esetben is sokat segíthet a masszőr munkályán egy ultrahangos készülék.


A készülék tulajdonságai:  


SONIC SKIN Ultrahangos   mélymasszírozó ZC-968N
 

Az ultrahangos   készülék magas frekvenciájú   hanghullámokat hoz létre(1   MHz), amelyek a készülék   membránfeje segítségével a   meghatározott testfelületen   fejtik ki hatásukat.  

Ahogy a membránfej   végigsiklik a bőr felületén, a   hanghullámok mélyen (4-6 cm)   behatolnak a kötőszövet alsó   rétegeibe, ahol hőt   gerjesztenek, melynek hatására   az erek kitágulnak, és a   célterületre irányítják a   véráramot.
Az ily módon   felgyorsult véráram szállítja   a szükséges oxigént és   tápanyagot és eltávolítja a   sejtekben a felhalmozódott   salakanyagokat.

A   készülék segítségével a   kötőszövetekben létrehozott hő   egyrészt fellazítja a   lerakódott, nehezen oldódó   zsírokat, másrészt csillapítja   a fájdalmat, gyulladásokat,   oldja a meszesedést, az   izomgörcsöket és felgyorsítja   a gyógyulási folyamatot.  

Az ultrahangos kezelés   alkalmazható helyi gyulladások   megszüntetésére is. A   gyulladáscsökkentő krémet vagy   gélt felvisszük az érintett   testfelületre, ahol az a   készülék által kibocsátott   ultrahang segítségével mélyen   behatol a szövetekbe, így   nagyobb hatásfokkal csökkenti   a gyulladást.  
Kozmetikai   alkalmazásnál bőrápoló krémet   (pl: fogyasztó krém) vagy   ultrahangos gélt használjon a   kezelt testfelületen.
Az   ultrahangos masszázskészülék   megnöveli a bőrápoló   kozmetikumok hatásfokát is,   így az Ön bőre sokkal szebbé   és fiatalabbá válik, mint a   használat előtt.

Az   ultrahangos masszázs készüléket használhatja:
-   az arc területén ( homlokon,   arc oldalsó részén, arc   középső és szem alatti részén,   nyaki részen, toka, szem   alatti táskák, szeplők, ráncok   ellen)
- egyéb   testrészeken ( mell   masszázsához, derék, has alsó   részén, csípőn, kézfejnél,   karon, hát izmainál, vállnál,   nyaknál, bokánál és   lábszárnál, a test alsóbb   részein: combon vagy fenéknél.


Elérhetőség:
Tel: 06/30 209-6000