Eszközök

A vita - a tudás cseréje.
A vitatkozás - a tudatlanságé.

 


Harmonizer készülék!


A programok kiválasztása az egyén állapotától, tevékenységétől, a napszaktól és a kívánt hatástól függően változik. A beállítást mindig körültekintően kell elvégezni. Bizonytalan helyzetekben célszerű szakember véleményét kérni.

A készülék programjairól:

Nyugodtabb alvás, tökéletesebb pihentség -1. program
Aki időzóna váltás után első éjszakáját tölti "idegenben", nehezen tudja átaludni a pihenéshez szükséges időtartamot - hiszen szervezete nem állt még át. Ehhez is nagy segítséget nyújthat a HARMONIZER. A mély alvás jellemző agyhullámait kibocsátva segít az agynak.

A tanultak rögzítése, jobb koncentráció - 2-3. program
Több diák fő problémája, hogy a sok tanulás ellenére a vizsgákon rendre alulteljesítenek. Ebben is segít a HARMONIZER, mert segít a tanultak rögzítésében, és könnyebben hozzájuthatunk a korábban elraktározott anyagokhoz. A koncentráció nem lankad a szokásos 10-15 perc után, hanem akár órákon át is a témánál tudunk maradni - a feladatmegoldó készség ezzel arányosan nő.

Stresszoldás - 4. program
Üzletemberek arról számolnak be, hogy jobban bírják a szellemi és a lelki megterhelést, ha kollégáik is alkalmazzák a készüléket részükről sokkal együttműködőbb magatartást, tapasztalnak. A stressz okozta mellkasi szorításra is nagyon kedvezően hat a központi idegrendszer stressz oldása: a tapasztalat azt mutatja, hogy a már fennálló szorító érzés, mellkasi nyomás 10-15 perc alatt teljesen megszűnik és a munkavégző képesség, normalizálódik. Amire mindenképpen számíthatunk az az, hogy lámpalázunk - azaz egy-egy új feladat megoldása előtti izgalmi állapotunk - kezelhetővé válik. Ez nagy segítség lehet egy fellépés vagy vizsga előtt.

Optimizmus — 5. program
Hasonlóan mint egy számunkra kellemes zenétől, a HARMONIZER által kibocsátott impulzusoktól is tettekre kész állapotba kerülünk. Növekszik kommunikációs készségünk. Gyorsan és mégis átgondoltan tudunk dönteni, reagálni. Tárgyalásokon előnyösebb pozícióba kerülhetünk. 


Elérhetőség:
Tel: 06/30 209-6000