Betegségek
Senkinek sem kötelessége, hogy nagy ember legyen,
már az is nagyon szép,
ha valaki ember tud lenni...
 


Bioelektromágneses és génkommunikációs berendezés

A kínai származású, de az oroszországi Kabarovszkban élő és a hetvenes évektől kutató dr. Csiang Kanzsen (angolban: Dr. Chiang Kanzhen-ként ismert) meglepő ötlettel állt elő: mi lenne ha a genetikai információt át lehetne vetíteni egy élő donorból. Megalkotott egy nagyfrekvenciás bioelektromágneses kisugárzó és szabályozó gépet, amit laboratóriumi körülmények között teszteltek le éveken keresztül. Eleinte növények transzgenetikus kísérleteit végezték, majd később állatkísérleteket is, megdöbbentő eredményekkel. A készülék képes volt egy élő bio-donor genetikai információját átvetítéssel ráhelyezni a befogadó növény, állat genetikai információjába. A növények, állatok jelentős hányada egy csapásra átváltozott, a két (donor-befogadó) génállomány egymásba olvadt, természetesen az erősebb genetikai információs közeg volt a dominánsabb. Bár én, személy szerint nem vagyok híve az ilyen nyílt genetikai beavatkozásnak, mégis ez a módszer említésre méltandó.
Dr. Kanzsen 1991-ben szabadalmi jogot kapott az erre alapuló "Egy Immun-válasz Szabályozási Módszer"-ére ("A Method of Regulating the Immune Response"),


amivel immunológiai, rákgyógyító és megfiatalító genetikai változásokat lehet előídézni. Ezt dr. Kanzsen korábban édesapján, mint önkéntes jelentkezőn igazolta."
A 80 éves ember 20-30 éven át tartó betegségei eltüntek, többek között viszketés, fülcsengés, valamint egy kezdeti daganat. Hat hónappal később haj jelent meg addig kopasz helyeken, az ősz haj pedig feketébe fordult vissza és egy új foga is kinőtt egy 20 éve kiesett fog helyén." Később az orosz Egészségügyi Minisztérium felügyelete mellett 14 önkéntes betegen is hasonló eredményeket értek el.

ADAM Technológia ("Aphysical Dimensional Access Manager")
Joe Champion (PhD) kutató fejlesztette ki ezt, ami elsősorban agyi eredetű betegségek ellen sikeres: szédülés, depresszió, krónikus fejfájás, autizmus, autoimmun betegségek, magas vérnyomás, fibromyalgia, stb, kismértékben immunerősítő hatású is. A betegek vagy az interneten, vagy telefonon keresztül képzett technikusoktól kapnak pozitív információkat érzelmi, sejti, energikus és bio-energikus jelek, hangok, vagy az internetes kapcsolatnál képek segítségével is. Minden páciens egyedi, saját maga számára szóló segélyt fog kapni az ADAM-gép (egy folyékony plazmás frekvencia-készülék) és a beépített software által komplex algoritmusok segítségével, ami az egyén tudatalatti énjéből kap gyógyító visszacsatolást az agy neuropeptidjeinek kedvező elektromágneses rezonanciás stimulálásával. Ez segíti visszaállítani az egészséget, megnövelni a betegségek szembeni ellenállást. Az agy aktívabbá válik, endorfin termelődik és segít visszaállítani a sérült neuronkapcsolatokat. 2003 közepéig 1300 ember 18200 kezelést kapott, 90%-uk jelentős javulást észlelt.

 


Önmagába vetett erős hit

A dallasi Dr. James Maxfield számolt be egy vezérőrnagy, John Medaris esetéről, akinek egyidejűleg 3-féle rákja és nyitott szív-műtéte volt, mégis teljesen felépült. Medarisnak rendkívüli volt az önmagába vetett hite és akaratereje, olyan személy aki sohase adja fel a reményt. Ezt vallotta: "Ha nem vagy békességben saját magaddal és Istennel, ha össze vagy keverve belül érzelmileg és belső konfliktusaid vannak, akkor az a gyógyulásodra is kihat." Dr. Maxfield szerint "ebben az esetben egészen biztosan szerepet játszott a hit tényezője".Elérhetőség:
Tel: 06/30 209-6000