Élelmiszerfajta |
Energia |
Fehérje |
Zsír |
Szénhidrát |
kj/kcal |
gramm |
Nektarin |
202 / 48 |
0,4 |
0,5 |
11,4 |
Őszibarack |
167 / 40 |
0,7 |
0,3 |
9 |
Ribizke, vörös |
138 / 33 |
0,6 |
1,2 |
7 |
Ribizke, fekete |
197 / 47 |
0,9 |
2 |
9,5 |
Szamóca (földieper) |
142 / 34 |
0,9 |
0,6 |
7,2 |
Szeder |
134 / 32 |
0,8 |
1,8 |
6 |
Szilva |
238 / 57 |
0,7 |
0,5 |
13,1 |
Szőlő |
318 / 76 |
0,6 |
0,5 |
18,1 |
Ringló |
247 / 59 |
0,8 |
0,8 |
13,5 |
Csipkebogyóíz |
1018 / 242 |
0,5 |
0,6 |
58 |
Datolya (préselt) |
1264 / 301 |
1,9 |
1,3 |
72,5 |
Füge (szárított) |
1100 / 270 |
3,5 |
1,3 |
62 |
Málnadzsem, üveges |
1075 / 255 |
0,5 |
0,5 |
63,3 |
Mazsola |
1159 / 276 |
2,4 |
6,7 |
65 |
Meggybefőtt |
370 / 90 |
0,6 |
1 |
20,8 |
Meggydzsem, üveges |
1195 / 285 |
0,4 |
0,7 |
70,3 |
Sárgabarackdzsem, üveges |
1090 / 260 |
0,4 |
0,3 |
64,5 |
Szilvabefőtt |
380 / 90 |
0,4 |
0,3 |
21,9 |
|
|