Krémek

Az igazságot
a sablonokon túl leled meg.

 


Masszázstej bojtorjánnal
Az apróbojtorján kivonat enyhíti a forgókkal kapcsolatos fáradtságérzetet! Hosszabb ideig tartó intenzív masszázzsal a mélyebb rétegekbe jut. Gyógyhatása miatt gyógybalzsamként használható az irritált, száraz, vagy berepedezett bőrre. Ajánlott problematikus bőr kezelésére, masszázsra és önmasszázsra.

Masszázstej Kamillával
Alkalmas a bőr regenerálására, az izom görcsös feszültségének feloldására. Kamillakivonat tartalma miatt, tisztító és izzadásgátló hatása van. Gyógyhatása miatt mint balzsamot használhatjuk a bőr megnyugtatására napozás után.

Masszázstej Borsmentával
Hűsítő hatású! A termék mentolt, természetes rózsaesszenciát és borsmentát tartalmaz. Visszahűti a túlhevült izomzatot a megfelelő hatásfokig, azt a hőmérsékletet megtartja és ezáltal fokozza a teljesítményt. Alkalmas a fáradtságérzet megszüntetésére, masszázsra és önmasszázsra. Gyulladás- csökkentő pakolásként ajánlott.

Univerzális masszázs krém
Bőrbarát semleges masszázskrém Gyógy-, Wellness- és Sportmasszázshoz.

Vizes bázisának köszönhetően maradéktalanul felszívódik, ezáltal fellazítja a bőr kötőszövet állományát, így a masszázsfogások tökéletesen kivitelezhetőek. Citromos illata által hosszantartó friss érzést biztosít.Elérhetőség:
Tel: 06/30 209-6000